RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş vrea victoria la Plopeni, dar suflă şi-n iaurt

/ 29 septembrie 2011

După două deplasări infernale, în faţa a două dintre protagonistele Ligii Naţionale, Energia are ocazia să lupte cu şanse pentru a obţine primele puncte pe teren străin în acest sezon, echipa gorjeană jucând cu CSM Ploieşti la Plopeni.

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, spune că întâlnirea directă din cadrul Memorialui “Gheorghe Daviţoiu”, unde cele două echipe au terminat la egalitate, dar şi rezultatele prahovenilor din acest debut de campionat l-au făcut să privească foarte atent întâlnirea de duminică: “Suntem în gardă în ceea ce-i priveşte încă de la turneul de la Târgu Jiu. Am zis atunci că este un foc de paie, dar campionatul a arătat că poate oferi foarte multe surprize. Sunt trei echipe care emit pretenţii la primele locuri, Constanţa, Bacău şi Odorhei. Celelalte echipe sunt echilibrate. Contează ziua, contează forma de moment sau arbitrajul”, a declarat tehnicianul Energiei.

În cadrule tapei a V-a a Ligii Naţionale masculine de handbal, Energia Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare cu CSM Ploieşti, partida disputându-se duminică, cu începere de la ora 11:00, la Plopeni, sala din Ploieşti fiind în renovare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.