RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două victorii, un egal și o înfrângere pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 7 septembrie 2012

Etapa a doua a Ligii a III-a a adus trei rezultate pozitive pentru reprezentantele Gorjului, cea de-a patra capotând însă pe teren propriu.

Jucând în deplasare, la FC Școlar Reșița, echipă care și-a propus promovarea în acest sezon, Jiul Rovinari a reușit să obțină o remiză albă.

După victoria de la Craiova, Minerul Motru a învins și pe CS Vladimirescu, scor 1-0, echipa lui Fane Nanu având maxim de puncte după primele două etape.

Minerul Mătăsari i-a arătat lui Florin Șoavă cât de greu este în Liga a III-a din România, Apă Craiova pierzând în fața trupei lui Victor Ardeoiu cu 2-0 după ce pierduse și cu echipa motreană în prima etapă.

La Târgu Jiu, Pandurii II Târgu Jiu, fără ajutor de la prima echipă, și-a făcut greu meciul intrând în jocul fizic pe care Vulturii Lugoj l-au practicat. A ieșit un meci prost pentru echipa antrenată de Cristi Popescu, iar rezultatul a fost și mai prost, oaspeții câștigând cu 1-0.

Rezultatele etapei a doua:

Minerul Mătăsari – Apă Craiova 2-0
FCM Reşiţa 2012 – Jiul Rovinari 0-0
Pandurii II Târgu Jiu – Lugoj 0-1
Minerul Motru – CS Vladimirescu 1-0
Giarmata – Oltchim 3-0 (masa verde)
Autocatania – Muncitorul Reșița (se joacă sâmbătă)
Flacăra Făget stă

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.