RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A III-A / AVANCRONICĂ: Minerul Motru – CS Vladimirescu

/ 6 septembrie 2012

Performeră a rundei trecute, când s-a impus în deplasare la Apă Craiova cu 1-0 chiar și în condițiile în care evolua cu un om în minus, Minerul Motru vizează un nou succes în partida cu arădenii de la CS Vladimirescu.

Nueleanu și Purcea sunt suspendați după cartonașele roșii primite în prima etapă, alte probleme de lot neexistând pentru antrenorul Fane Nanu. Acesta vrea ca încă din startul campionatului echipa sa să se instaleze pe primele locuri în serie, așa că victoria este obligatorie: „Vrem victoria, vrem să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul impus de conducere, clasarea între locurile 1-4”, a declarat tehnicianul Minerului Motru.

La primul meci disputat acasă în noua stagiune, suporterii Minerului sunt așteptați cu o nouă față dată de conducere arenei din Motru: „Ne bucurăm de faptul că suntem sprijiniți de conducere. S-a lucrat în ultimul timp la stadion, acesta arată acum foarte bine, s-au vopsit tribunele în galben-negru, totul este frumos, venim după un rezultat bun în deplasarea de la Craiova și așteptăm cât mai mulți suporteri la meciul cu CS Vladimirescu”, a mai declarat Ștefan Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.