RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari așteaptă un sezon mai bun decât anteriorul

/ 6 septembrie 2012

Antrenorul Slobodan Nikolic consideră că echipa sa a crescut față de campionatul trecut prin transferurile pe care le-a făcut.

Tehnicianul plav analizează noile achiziții și consideră că fiecare reprezintă un plus pentru echipa sa: „Cu siguranță vom avea un sezon mai bun pentru că anul trecut am suferit sub panou, în apărare, la recuperări, iar acum îl avem pe Rashaad alături de noi. Apoi, lângă Stefan Nikolic îl avem pe Atanackovic și am insistat ca el să vină pentru că anul trecut aveam 4-5 minute în care ne pierdeam identitatea. Cu el în teren acum aceste minute nu vor mai fi. Robert Gilles este și el un jucător foarte bun, care cunoaște campionatul românesc, Roșu este și el un tânăr jucător român inteligent în joc ce ne va ajuta foarte mult în sezonul acesta. Și venirea lui Lăpuște reprezintă un moment foarte norocos pentru noi. La început nu ne-am gândit la el, dar a fost o conjunctură fericită și Flavius a ajuns la noi. Este un jucător foarte experimentat, care va ajuta mult Energia. Per ansamblu, echipa arată mult mai bine acum”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta invocă și norocul sub semnul căruia a început campania de achiziții din acest sezon: „Se pare că suntem și norocoși în acest sezon. În timp ce discutam cu Rashaad, discutam și cu Aaron Pogue. Pogue s-a accidentat, a părăsit CSM-ul, astfel că am primit un semnal bun că vom avea și un pic de noroc în acest sezon. La fel s-a întâmplat și cu Steve Ross”, a mai spus Nikolic senior.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.