RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dorin Dragnea: „Sunt de câteva zile şi parcă sunt aici de-o viaţă”

/ 31 iulie 2012

Dorin Dragnea, jucător de mare perspectivă la un moment dat, ajuns acum la 25 de ani, a semnat cu Energia Pandurii Târgu Jiu pentru doi ani și spune că deja se simte ca acasă în lotul gorjean.

            Dragnea spune că va trage tare pentru a recupera pauza prelungită după ce a părăsit pe CSM București în urma unui scandal cu Dan Savenco ce a avut loc chiar la Târgu Jiu, după un meci pierdut de bucureșteni în fața Energiei: „E foarte frumos, încep să mă obişnuiesc. Sunt de câteva zile şi parcă sunt aici de-o viaţă. Am aşteptări mari. De aia am ple­cat de acasă. Nu am plecat să bat pie­trele, ci să fac performanţă. Mi-a plăcut echipa, mi-au plăcut băieţii. E o echipă omogenă şi cred că mă vor ajuta să-mi revin, după şase luni de pauză. Văd echipa de la locul şapte în sus, cum au fost şi sezonul trecut”, a declarat jucătorul Energiei.

            Un interviu mai amplu cu noul jucător al Energiei puteți citi în numărul 5 al săptămânalului Sport în Gorj, ziar pe care îl puteți găsi la chioșcurile de difuzare a presei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.