RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apolzan nu are gând de plecare: „Banii sunt frumoşi aici !”

/ 25 aprilie 2012

Extrema Darius Apolzan conduce detaşat în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga Naţională de handbal masculin, 147 de goluri, şi are şanse mari să-şi adjudece Trofeul “Aurel Bulgariu”.

“Etapele au trecut, am rămas pe primul loc. Obiectivul meu cu echipa e să terminăm pe locul patru, iar personal aş vrea să ies golgheter. Ar fi prima dată când aş câştiga trofeul Bulgariu, şi sper să nu fie ultima dată”, a spus Apolzan.

Energia Pandurii Târgu Jiu întâlneşte sâmbătă, acasă, una dintre contracandidatele la cupele europene, HC Caraş Severin, iar o victorie le-ar facilita drumul spre Europa. “Ultimele patru meciuri sunt grele. Avem cu Reşiţa şi trebuie să câştigăm, apoi avem la Odorhei, echipă cu ambiţii mari, iar dacă vom reuşi trei victorii din patru putem termina în primele patru locuri pentru că mai pot apărea surprize la alte echipe. Vrem să terminăm în primele patru locuri, dacă se poate. Dacă nu puteam realiza acest obiectiv vrem să terminăm în primele şase pentru a avea un culoar bun pentru a ajunge în finala Cupei României. Acolo dacă ajungem cu Constanţa nu avem cum câştiga, însă am obţine biletele pentru cupele europene”, a spus Apolzan.

Handbalistul este mulţumit la Târgu Jiu şi nu are de gând să se despartă de Energia chiar dacă este la final de contract. “Am citit că aş fi pe lista celor de la Turda, dar nu ştiu. Sunt mulţi jucători care sunt la final de contract, dar deocamdată ne gândim la meciurile viitoare. Trebuie să-mi fac treaba, nu avem gânduri de plecare. Şi aici avem o echipă puternică şi frumoasă, nu are importanţă unde mergi atâta timp cât te simţi bine. Banii sunt frumoşi şi asta te ţine la orice echipă. Sunt de mulţi ani aici, nici nu mai ştiu. M-am obişnuit aici, am format un nucleu, e greu să pleci, dar viaţa te poate duce oriunde, important e să îţi faci treaba”, susţine Apolzan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.