RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gligore Czari: „Băieţii mei au arătat că sunt bărbaţi indiferent cu cine joacă”

/ 8 mai 2011

Antrenorul reşiţenilor, Gligore Czari, a declarat că UCM a câştigat la Târgu Jiu graţie modului în care jucătorii săi au înţeles să-şi apere şansele chiar dacă ele păreau mici la un moment dat.

„Este o victorie de moral pentru noi pentru ultimele două etape. Noi, indiferent cu cine jucăm, nu ne dăm la o parte cu toate că am fost cu o bancă foarte scurtă, de doar 11 oameni din care unul junior, dar cei care au fost în teren s-au bătut, ce le-am cerut, asta au făcut, au arătat că sunt bărbaţi indiferent cu cine joacă. Motivaţia să fie pentru victorie, că putem face lucruri mari. Din fericire ne-a ieşit jocul, cred că am condus pe întreaga perioadă a partidei şi asta ne dă moral pentru ultimele etape să terminăm acolo sus. Noi am plecat cu un alt obiectiv la drum, dar, din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în iarnă. Acum nu avem niciun obiectiv, dar jucătorii vor să câştige fiecare joc”, a declarat Gligore Czari încercând să explice victoria de la Târgu Jiu dar şi starea psihică a unui grup de jucători rămaşi să continue o muncă ce se dorea cu o altă finalitate.

Tehnicianul celor de la UCM HC Caraş Severin a declarat că a avut şi norocul de a prinde echipa gorjeană într-o formă slabă: „Am urmărit Energia, ei au făcut unele jocuri bune şi după ce faci patru, cinci jocuri bune, automat, vine şi un joc mai puţin bun. Mă bucur că i-am prins noi astăzi într-o pasă mai puţin plăcută pentru ei. Am avut şi o poartă care ne-a ajutat enorm de mult şi pe atac ne-am făcut treaba cât de cât bine, zic eu”, a mai spus Czari. Acesta a încheiat exprimându-şi speranţa că echipa sa va continua şi din vară şi că va reuşi să-şi păstreze jucătorii reprezentativi: „Reşiţa are trei jucători cu experienţă, care au jucat an de an în cupele europene, Pârâianu, Tucanu sau Rohozneanu sunt jucători care şi-au demonstrat valoarea şi în campionatele trecute. Îmi doresc să rămână şi în continuare la Reşiţa pentru a forma acolo o echipă bună pentru cupele europene, dar rămâne să vedem ce va fi din vară”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.