RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ioan Palko: „Eu sunt mulţumit cu acest rezultat”

/ 30 aprilie 2011

Deşi echipa sa a avut unele ocazii de a produce surpriza în partida de la Târgu Jiu, mai ales în prima repriză, Ioan Palko, antrenorul celor de la CSM Satu Mare, a declarat la final că este mulţumit cu scorul cu care s-a încheiat meciul, chiar dacă a pierdut.

Palko a „înţepat” uşor arbitrajul reproşându-le lui Ştark şi Ştefan faptul că a permis jocul mai dur al gazdelor: „Ştiam că vom întâlni o echipă bună, au câştigat la Odorhei şi la Timişoara în ultimul timp şi ne aşteptam la acest joc în viteză al lor, un joc pe alocuri foarte agresiv şi spun că arbitrii au permis acest lucru, au luat câteva mingi cu fault, lucru care, de obicei, se fluieră, dar gazdele au meritat victoria. Au condus şi la diferenţe mai mari. Eu sunt mulţumit cu acest rezultat. Ne-au surprins cu apărarea. Ne aşteptam să joace agresiv, dur, dar ne-au surprins cu apărarea. Noi am fost destul de statici în prima repriză, dar în partea a doua am jucat mai bine şi pe fondul unor schimbări pe final la Energia scorul a devenit mai strâns”, a declarat antrenorul echipei sătmărene. Acesta a mai adăugat că echipa sa se află în grafic: „Noi nu ne-am propus în acest an decât un loc la mijlocul clasamentului şi suntem mulţumiţi de ce am realizat până acum”.

Despre Energia, Palko a declarat că are faţă de echipă care să reprezinte România în cupele europene în ciuda faptului că a pierdut în iarnă mai mulţi jucători valoroşi: „Dacă alţii arată a echipe de cupele europene de ce nu ar arăta şi Energia? Chiar dacă le-au plecat jucători, sunt o echipă frumoasă, închegată”, a concluzionat Ioan Palko.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.