RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa României / Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari – AVANCRONICĂ

/ 31 iulie 2012

Pandurii II Târgu Jiu și Jiul Rovinari își mută deja tradiționalul duel în Cupa României, turul 2 al competiției programând un meci interesant între echipele antrenate de Cristi Popescu și Cătălin Trofin, cândva colegi la Pandurii.

            Partida se anunță mai mult ca un joc în care cei doi antrenori vor fi interesați mai mult de crearea unor relații de joc, de formarea unei echipe cât mai închegată pentru campionat, cupa nereprezentând un obiectiv pentru cele două echipe.

            Pandurii II a efectuat un cantonament la Rânca, Cristi Popescu având drept țintă pregătirea fizică: „Venim după un cantonament la Rânca, iar ei după unul la mare, unde au avut și mai multe jocuri de verificare. Din acest punct de vedere Jiul are un avantaj tehnico tactic dat de meciurile disputate în ultima perioadă. La acest meci ne gândim să dăm posibilitatea tinerilor să joace și voi vedea și ce jucători voi primi de la echipa mare după discuția pe care o voi avea cu domnul Grigoraș”, a declarat tehnicianul celor de la Pandurii II.

În cealaltă tabără, chiar cantonamentul pare să fie o problemă, Jiul Rovinari revenind chiar azi de la Mamaia: „Este posibil să acuzăm și o stare de oboseală după drumul lung făcut cu doar o zi înainte de meci, dar cel mai important este faptul că acest cantonament a fost unul reușit din toate punctele de vedere. Nu avem un obiectiv în cupă, se știe că ea va fi câștigată tot de Rapid, Dinamo sau CFR, dar dacă se poate, ne-am dori să jucăm cât mai multe meciuri în această competiție”, a declarat Cătălin Trofin.

            Ambele tabere au la acest meci jucători indisponibili, la gazde Afrem și Deaconu sunt accidentați și vor lipsi de la această partidă, iar Băița este incert, în vreme ce la Jiul vor absenta Fotescu, atacantul alegându-se cu o entorsă în cantonamentul de la Mamaia, și Neacșu, căruia încă nu i-au fost făcute actele.

            Partida dintre Pandurii II Târgu Jiu și Jiul Rovinari se va disputa miercuri, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:30.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.