RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCORINICA LIGA A III-A, SERIA A V-a / Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari

/ 20 mai 2010

Etapa a XXXI-a a Ligii a III-a programează în seria a V-a duelul celor două echipe gorjene, Pandurii II Târgu Jiu şi Jiul Rovinari.

Fost jucător la Pandurii, Cătălin Trofin este acum antrenor-jucător la Jiul Rovinari, echipă care în ultimele etape au avut un parcurs foarte bun: „Dacă ne ajută rezultatele, am putea să mai urcăm în clasament până la finalul campionatului. Suntem la patru puncte de locul şase şi la cinci puncte de locul cinci, aşa că este posibil să mai urcăm unul sau două locuri. De fapt, la începutul retrurului spuneam că vrem să terminăm în primele şase, dar după acele patru meciuri pierdute eram mai aproape de retrogradare. Acum ne-am revenit şi sperăm să ajungem acolo unde ne-am propus iniţial”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro . Legat de meciul de vineri, Trofin a negat orice fel de zvon legat de o mână de ajutor pe care ar urma să o dea echipei secunde a Pandurilor pentru a termina campionatul pe primul loc: „Jucătorii mei vor să demonstreze că au valoare şi vor să arate că nu e deloc adevărat ceea ce mulţi oameni ar crede, că ne-am da cumva la o parte din faţa Pandurilor. Noi ne vom juca corect şansa, aşa cum am făcut-o şi în tur, încercând să demonstrăm şi acum, pe sintetic, că suntem o echipă bună”, a mai spus antrenorul-jucător al rovinărenilor.

În tabăra „pandurilor mici” se menţine starea de incertitudine iscată de situaţia primei echipe: „În proporţie de 90% avem locul I asigurat, dar trebuie să mai luptăm încă trei meciuri pentru a fi siguri pe el. Indiferent ce se întâmplă cu echipa mare, noi vrem să ne ducem treaba la capăt şi să terminăm pe primul loc. Fotbalul este până la urmă un joc şi trebuie luat ca atare, aşa că nu este nicio tragedie dacă vom mai rămâne un an în Liga a III-a, numai să se salveze prima echipă, chiar şi pe criteriul administrativ”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II. Acesta crede că echipa sa nu va avea probleme în a se impune în faţa Jiului Rovinari în partida de vineri: „Părerea mea este că avem o echipă mai bună decât Jiul şi avem şi avantajul de a cunoaşte foarte bine terenul pe care vom juca. Noi ne antrenpm zi de zi pe sintetic, aşa că ne va fi mai uşor. Nu poate fi vorba de o revanşă faţă de meciul din tur pentru că atunci a fost 0-0 pe un teren în mocirlă. Sper să fie un meci frumos, fără incidente şi să câştige cei mai buni”, a mai declarat Viorel Cioară pentru www.sportingorj.ro .

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.