RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A V-A / CS Jiul Rovinari – FC Şcolar Reşiţa

/ 29 aprilie 2010

Neînvinsă de patru etape, Jiul speră să bifeze o nouă victorie pe gazonul noii arene din Rovinari de această dată contra „şcolarilor” din Reşiţa.

Stadionul „Tineretului” din Rovinari, noua casă a Jiului ar putea, paradoxal, să fie un aliat al oaspeţilor. O formaţie cu mulţi fotbalişti experiemntaţi, Şcolar Reşiţa s-ar putea simţi bine pe suprafaţa de joc impecabilă din Rovinari, cel puţin asta e temerea antrenorului Cătălin Trofin. Rovinărenii sper să compenseze cu munca diferenţa de experienţă şi poate de talent.  „Şcolar Reşiţa este o echipă bună, au spus-o şi cei de la Pandurii, şi alţii care au mai jucat cu ei, au 5-6 jucători foşti divizionari B şi terenul bun de la Rovinari ar putea să-i avantajeze, dar până la urmă jucăm la noi acasă şi avem şi o poziţie mai bună în clasament, aşa că ne gândim doar la victorie. Băieţii trebuie să înţeleagă că trebuie să muncim mult, să ne dăruim şi să obţinem victoria. Se spune că munca bate talentul, aşa că dacă vom munci, nu trebuie să ne fie frică de nimeni”, a declarat pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin. Tehnicianul nu ia în calcul întreruperea seriei pozitive şi vrea să adauge la bilanţ un nou succes care ar scuti echipa sa de grijile retrogradării. „Vrem continuitate în rezultate pozitive. Avem trei meciuri fără înfrângere, chiar patru dacă punem la socoteală şi partida cu Haţegul, şi vrem să mai adăugăm la acest bilanţ încă o victorie. Cu o victorie în acest meci putem spune că avem 80% şanse de a ne salva de la retrogradare. Cu 35 de puncte în clasament am fi scăpaţi de griji în mare măsură” a mai spus Trofin.

Jocul CS Jiul Rovinari – FC Şcolar Reşiţa are loc vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Tineretului” din Rovinari şi va fi condus de Eugen Gheorghiu la centru ajutat de Marian Joiţa şi Roxana Glăvan.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • jiul spune:

    sa aveti multa bafta la acest meci. Dupa mine meciul asta e un meci de 6 puncte , daca ii batem pe astia nu mai avem probleme cu retrogradarea in proportie de 90%. dar trebuie sa munciti mult pt a avea un rezultat pozitiv.

  • Popica spune:

    gata inseamna ca au scapat am vazut ca au castigat azi cu 2-1 🙂 Jiul Rovinari – FC Şcolar Reşiţa 2-1
    R. Rădoi (10), Şoşoi (75) / C. Suru (34)
    dar dak a ajuns lumea sa se bucure pe site-uri ca Rovinari are echipa buna doar prin faptul ca scapa de la retrogradare in liga 3-a … inseamna ca e bine de tot …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.