RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ LIGA A III-A / Jiul Rovinari – FC Caracal

/ 25 august 2011

După succesul extrem de important obţinut în prima etapă, când Jiul Rovinari a câştigat în deplasare la FC Cisnădie, trupa lui Cătălin Trofin vrea să confirme obţinând o nouă victorie la primul joc pe propriul teren.

Ca şi în prima etapă, Jiul Rovinari va juca şi în runda a doua în compania unei echipe care şi-a propus să promoveze în eşalonul secund în acest sezon, cu FC Caracal. Tehnicianul Cătălin Trofin spune că este extrem de important un succes în partida de vineri, printr-o nouă victorie Jiul urmând a lua o serioasă opţiune la promovare încă din startul sezonului: „Trebuie să câştigăm şi meciul cu FC Caracal, jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri, şi nu ne putem permite să ne gândim la altceva decât la victorie. Jucătorii trec printr-o stare de spirirt foarte bună şi îi simt foarte mobiliziaţi şi pentru acest meci. Cred că au înţeles că dacă nu batem acum, degeaba am scos acel rezultat bun la Cisnădie. Numai ei ştiu prin ce au trecut acolo pentru acel rezultat, ce sacrificii au făcut pentru a câştiga şi mai ştiu şi că doar de ei depinde să obţină un succes şi cu FC Caracal”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Jiului evocând şi ceea ce s-a întâmplat şi în runda trecută, când Jiul a fost nevoită să joace şi contra unui arbitraj ostil.

Pentru meciul cu FC Caracal, antrenorul Trofin spune că nu are nicio problemă de lot, toţi jucătorii fiind valizi, în schimb după acest meci s-ar putea pune din nou în discuţie plecarea lui Fotescu la UTA: „Situaţia lui Fotescu este încă neclară. Se va mai discuta şi după acest meci. Eu sunt într-o situaţie dificilă pentru că îmi dau seama ce înseamnă pentru el să joace la Liga a II-a, dar în acelaşi timp ştiu şi că depindem de el, că este un jucător esenţial pentru noi. Este un jucător foarte valoros şi să-l pierdem acum, după începerea campionatului ar fi un minus mare pentru echipa noastră. Măcar dacă ştiam că pleacă sigur de la începutul pregătirii am fi luat încă un atacant. Oricum, pentru el e foarte bine că UTA îl doreşte. Asta înseamnă ceva…”, a mai declarat Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.