RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hagiu nu mai vine, Espino întârzie…

/ 17 iulie 2012

Antrenorul Liviu Andrieș spera ca la reunirea echipei să apară și Călin Hagiu, interul cu care conducerea Energiei a discutat intens în ultima perioadă, dar jucătorul nu a mai sosit.

            Hagiu a ales să își continue cariera evoluând pentru Universitatea Transilvania Cluj, echipă la care a mai jucat, așa că Liviu Andrieș trebuie să se apuce din nou de căutări pentru acest post. Așteptat să vină în zilele următoare la Târgu Jiu, spaniolul Nelson Espino a anunțat că va întârzia câteva zile: „Pe spaniolul Espino îl aşteptăm, trebuia să vină miercuri, dar nu va veni acum pentru că au apărut nişte probleme cu biletul de avion. Îl aştept să-l văd la treabă, să văd ce valoare are, pe unde este şi dacă poate să ne ajute. Nu transferăm doar de dragul de face transferuri, vreau jucători care să ne ajute şi să pună umărul la performanţele echipei”, a declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.