RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Espino și Hagiu, aproape de Energia

/ 12 iulie 2012

Spaniolul Nelson Espino și Călin Hagiu sunt aproape de a semna cu Energia, informează conducerea echipe gorjene.

„Suntem în tratative foarte clare cu un jucător din Spania, Nelson Espino, pe care îl vom aştepta în probe după 21 iulie. Este un jucător care a jucat în Belarus sau Spania în prima ligă. Personal nu-l ştiu, atunci când aducem un jucător pe contract bun vrem să-l vedem la treabă”, a declarat Andrei Maioreanu. Acesta a mai adăugat că în aceste zile se va discuta și cu Călin Hagiu: „O să ne întâlnim cu Călin Hagiu, jucător al echipei din Constanţa care în ultimul an a jucat la Timişoara. Are 22 de ani, un gabarit impresionant, un handbalist interesant. O să avem o discuţie cu el. Nu putem spune dacă va veni sub formă de împrumut sau îl vom transfera, doar după ce vom discuta direct vom putea lua o decizie”, a mai spus noul președinte al gorjenilor.

Dacă Espino și Hagiu sunt soluții aproape de realitate, Faruk Halibegovic și Bosko Bjelanovic sunt cele la care, cel puțin pentru moment, oficialii Energiei visează: „Halibegovic e un jucător de naţională. E greu de discutat cu aceşti jucători, și cu el și cu Bjelanovic. Avem posibilitatea de a duce doi interi buni. Ideea e că pretenţiile sunt mari, şi nu ştiu dacă putem să aducem. Cer mult, dar sunt buni”, a declarat vicepreședintele secției de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.