RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, cap de serie în turul trei al Cupei Cupelor!

/ 20 iulie 2011

EHF a dat publicităţii tabloul competitoarelor ce vopr lua startul în această ediţie a Cupei Cupelor, competiţie în care va juca şi Energia Pandurii Târgu Jiu, echipa gorjeană fiind desemnată cap de serie în turul al treilea.

Prin desemnarea sa drept cap de serie, Energia evită în turul al treilea întâlniri şoc cu echipe precum Gummersbach, Flensburg, CAI Aragon, Arhus Handbold sau Benfica şi va da piept cu o echipă din Bosnia, Turcia, Croaţia, Olanda, Estonia, Grecia, Cehia, Cipru, Belgia sau Luxemburg.

“E o veste bună, nu ne aşteptam să fim capi de serie. E mult mai bine aşa pentru noi şi avem mult mai multe şanse de a merge mai departe. Anul trecut am avut ghinion şi am jucat cu o echipă venită din Champions League, dar acum am fost mai norocoşi. Dacă vom merge în turul următor şi vom pica cu o echipă foarte puternică este posibil să jucăm la ei ambele meciuri. Este o competiţie în care trebuie să jucăm şi nu o vom desconsidera”, a declarat Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.