RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va juca în Cupa Cupelor!

/ 26 mai 2011

Energia a obţinut in-extremis calificarea într-o cupă europeană, handbaliştii gorjeni urmând a evolua în sezonul viitor în Cupa Cupelor.

Calificarea Energiei în cupele europene a fost certificată de victoria campionilor de la HCM Constanţa în faţa celor de la U Transilvania Cluj în cea de-a doua semifinală a Cupei României, constănţenii câştigând greu, cu 22-21 (11-12). Victoria Constanţei a fost una dramatică, clujenii luptând până în ultima secundă pentru a mai putea prinde un loc ăn cupele europene.

După două participări în Cupa EHF, Energia va juca în premieră în acest an în Cupa Cupelor. Precedentele trasee europene ale Energiei au fost foarte scurte, gorjenii oprindu-se după un singur tur jucat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    felicitari echipei de handbal!!!!! forta PANDURII!!!!!!

  • laurentiu spune:

    Felicitari !!

    Totusi,daca mergem doar ca sa bifam 2 meciuri internationale ca sa ne plimbam pe banii prostilor,e pacat ca nu merg altii ,care chiar vor sa faca ceva in cupele europene.Trebuie sa aducem jucatori pe toate posturile.

    Inca o data, felicitari baietilor !!

  • DANFAN spune:

    ENERGIA A JUCAT DE DOUA ORI PANA ACUM IN CUPELE EUROPENE DOAR IN CUPA EHF… IDEEA E CA POATE AR FI FOST CU MULT MAI BINE DACA AM FI JUCAT IN CHALLANGE CUP. ORICUM, MULTA BAFTA PENTRU ENERGIA, MAINE! EU O SA FIU SIGUR LA SEVERIN SA VAD MECIUL, POATE II PRINDEM SI NOI MAI OBOSITI PE AIA DE LA CONSTANTA, DESI MA INDOIESC, LA CE LOT AU. FORZA ENERGIA!!! FELICITARI BAIETI!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.