RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bucovina Suceava – Energia Pandurii, meci de patru puncte în perspectiva cupelor europene

/ 25 martie 2011

Liviu Andrieş se îndoieşte de faptul că la Suceava s-ar putea bucura de şansa pe care a avut-o în meciul cu CSM Oradea când Energia a câştigat deşi a evoluat mai slab, Bucovina fiind o echipă mult mai puternică.

Antrenorul gorjenilor nu consideră însă că Energia este lipsită de şanse la acest meci, deşi spune că gazdele pornesc cu statutul de favorită la victorie: „Dacă e misiune posibilă sau imposibilă la Suceava, depinde doar de noi. O putem face să fie posibilă în funcţie de cum o să cum vom aborda acest joc. Sunt favoriţi, joacă pe teren propriu şi pleacă cu acest statut, dar şi noi am pornit cu acest statut cu Oradea şi era să o comitem. Depinde numai şi numai de cum vom aborda acest joc şi de dorinţa jucătorilor de a participa la joc”, a declarat Liviu Andrieş.

Energia şi Bucovina Suceava se confruntă în etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin într-un moment în care ambele echipe au acumulat câte 20 de puncte, ocupă locurile 4 şi 5 în clasament fiind despărţite doar de golaveraj şi luptă pentru acelaşi obiectiv, clasarea pe un loc care să le permită calificarea într-o cupă europeană. Tocmai din acest motiv, întâlnirea de sâmbătă este considerată extrem de importantă de ambele tabere: „Orice victorie şi orice punct adus de afară contează enorm în situaţia actuală a campionatului şi a clasamentului în lupta pentru cupele europene, aşa că orice punct sau orice victorie adusă de noi de la Suceava reprezintă un mare câştig. Vom vedea dacă vom reuşi să materializăm această dorinţă a noastră”, a mai spus Andrieş.

Partida dintre Bucovina Suceava şi Energia se va disputa sâmbătă dimineaţa, cu începere de la ora 11:00 în Sala LPS din Suceava, întâlnirea din turul campionatului, de la Târgu Jiu, fiind câştigată cu 26-23 de echipa condusă atunci de Vasile Stângă după ce la pauză scorul era favorabil oaspeţilor, 12-13.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.