RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ENERGIA / Pe viaţă şi pe moarte cu Bucovina Suceava

/ 10 septembrie 2010

Energia Pandurii are programat sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, meciul cu Bucovina Suceava, partidă ce contează pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cele două formaţii au maximum de puncte după primele două runde şi se luptă anul acesta pentru un loc în primele trei ale campionatului, clubul gorjean ţintind chiar şi spre prima poziţie a clasamentului după spusele antrenorului Vasile Stângă.

Victoria de la Oradea, 36-27 după un meci controlat de elevii lui Stângă, a mai calmat spiritele destul de încinse la finalul meciului cu Steaua, unul în care diferenţa relativ mică de scor a fost pusă până la urmă doar pe lipsa de concentrare a jucătorilor. Tehnicianul echipei gorjene este încrezător înaintea partidei cu sucevenii, şi, deşi spune despre acest meci că este deschis oricărui rezultat, nu se gândeşte decât la victorie: “Este un meci de 1,X,2 cu Bucovina. Sper că vom fi în cea mai bună formă la ora meciului şi să ne apropiem victoria în faţa unuia dintre cei mai dificili adversari”, a declarat Vasile Stângă.

Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Bucovina Suceava se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.