RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa României, ultima speranţă pentru Energia

/ 10 mai 2011

Energia Pandurii Târgu Jiu a spus adio cupelor europene după înfrângerea suferită acasă cu UCM HC Caraş-Severin, scor 26-27, însă oficialii gorjeni mai trag nădejde că pot ajunge în Europa prin Cupa României.

Turneul final al Cupei României la handbal masculin are loc la Drobeta Turnu Severin unde vor participa primele opt clasate din Liga Naţională. Deşi fără şanse de a îndeplini obiectivul în campionat, conducătorii Energiei vor două victorii în ultimele două etape, cu CSM Bucureşti şi HCM Constanţa, aducându-le aminte handbaliştilor că sunt cu salariile la zi. “În Europa mai avem şanse de a ajunge doar prin Cupa României. Obiectivul pentru ultimele etape este să câştigăm cele două meciuri, foarte clar! Şi cu Constanţa trebuie să batem. Este ultimul meci, vor veni spectatorii şi trebuie să le oferim o victorie, dar dacă jucăm tot aşa nu avem nici o şansă”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a Energiei, Gore Popescu. Acesta afirmă că jucătorii sunt singurii responsabili pentru eşecul cu Reşiţa. “Au evoluat fără nici un pic de disciplină în teren. Nu are de ce să fie antrenorul de vină ! Nici pe arbitrii nu putem da vina. Sunt la zi cu salariile, dar văd că nu contează asta, cei de la Reşiţa nu şi-au luat salariile din octombrie. Erau jucători în februarie neplătiţi de şapte luni acolo. Nu o putem da pe salarii”, a mai spus Gore Popescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.