RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Un handicap de trei goluri nu este unul de nerecuperat”

/ 8 octombrie 2010

Energia crede în şansele ei de calificare în turul trei al Cupei EHF, asta în ciuda eşecului de pe teren propriu din manşa tur cu portughezii de la FC Porto/Vitalis.

Gore Popescu speră ca la Porto echipa sa să reuşească mai mult decât au făcut la Tg. Jiu şi să se califice în faza următoare a competiţeiei: „Încercăm să facem faţă acestei provocări. Băieţii sunt încrezători şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine o calificare la Porto. Noi vrem, toată lumea vrea, dar este foarte greu. Totuşi nu este imposibil, în handbal s-au văzut foarte multe răsturnări de scor, noi de asta am şi venit la Porto, iar un handicap de trei goluri precum cel cu care începem partida retur nu este unul de nerecuperat”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a clubului târgujian. Acesta a mai spus că se teme mai mult de propria echipă decât de adversar: „Mai mult îmi este teamă de ceea ce am putea greşi noi decât de adversar, pentru că Porto nu este cu mult mai bună decât noi, asta dacă este mai bună… Totuşi ei vin la adăpostul victoriei obţinută la Târgu Jiu şi au avantajul de a juca pe teren propriu”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Oficialii gorjeni sunt destul de optimişti înaintea meciului de la Porto, optimismul lor fiind indus şi de evoluţia în creştere a echipei concretizată printr-un succes important în campionat în compania liderului Ligii Naţionale: „Cred că după meciul câştigat în campionat cu Odorheiul au crescut şi şansele de a ne califica în Cupa EHF pentru că se vede o creştere de formă şi nu cred că suntem o echipă care să facă salturi după care să vină imediat sincope. În plus a fost o victorie care ne-a ridicat moralul înaintea acestui meci de la Porto, ceea ce nu e deloc puţin lucru”, a mai declarat Gore Popescu. Acesta crede că dacă linia de 9 metri va fi la fel de eficientă ca la partida cu HC Odorhei, iar poarta va reuşi mai mult decât a făcut în meciul tur, Energia va avea şanse reale de a merge în turul III al Cupei EHF.

Meciul dintre FC Porto/Vitalis şi Energia Pandurii Tg. Jiu se va disputa sâmbătă la Porto, cu începere de la ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.