RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sub caniculă

/ 16 iulie 2012

Pandurii a revenit din Austria, acolo unde echipa a avut parte și de meciuri disputate pe ploaie, însă acum trebuie să facă față unui adversar incomod, temperatura extrem de ridicată pe care trebuie să se antreneze, dar mai ales să joace primul meci oficial din acest sezon.

Petre Grigoraș s-a arătat extrem de deranjat de faptul că banii dați de televiziuni dictează deasupra rațiunilor umane punându-I pe jucători să evolueze în condiții improprii: „Avem onoarea să deschidem balul, jucăm la soare, căldură, să ne bată soarele şi să ne bronzăm. E o oră anormală pentru nişte jucători care să alerge 90 de minute pe caniculă. Dacă aşa s-a hotărât, trebuie să ne supunem că suntem subalternii Federaţiei, Ligii şi televiziunii… Este inuman să joci la ora asta. Trebuie să te gândeşti la sănătatea omului. Şi stând e greu să rezişti, dar să joci la ora asta. Echipele au nocturnă, mai bine jucăm pe parcursul a patru zile de cât să joci la ora asta!”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj este programat a se disputa vineri, cu începere de la ora 18:30, oră la care se anunță temperaturi de circa 34 de grade.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.