RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mai transferă jucători?

/ 27 august 2010

Un mare semn de întrebare este legat de campania de achiziţii. Astfel, în acest moment nu se ştie exact dacă gorjenii vor mai face sau nu “cumpărături” până la finalul perioadei de transferuri. Badea şi-ar mai dori cel puţin doi jucători, însă cu condiţia ca aceştia să fie valoroşi.

Toată suflaea pandurilor mai aşteaptă perfectarea câtorva transferuri. Chiar şi antrenorul şi-ar mai dori în echipă cel puţin două piese, aceşti jucători putând ajunge la Târgu Jiu până pe 9 septembrie când se încheie perioada de transferuri. “Acesta este lotul pe care îl am la dispoziţie la ora actuală. Dacă pe parcursul următoarelor săptămâni se vor ivi jucători care să fie peste jucătorii  pe care îi avem la dispoziţie, mă refer la anumite compartimente, mai putem negocia. Sunt multe propuneri dar care deocamdată nu fac subiectul unei discuţii la Pandurii Târgu Jiu”, a spus Badea.

Acesta este de părere că la mijloc a mai fi nevoie de un jucător, dar şi în atac acolo unde suferim. “Sunt câteva posturi pe care le am în vedere pentru a mai aduce jucători, este vorba de mijlocaş lateral şi atacant. Nu caut neapărat ceva dar dacă va veni trebuie să fie mai sus faţă de ceea ce avem noi la ora actuală. În condiţiile în care avem tot felul de propuneri de jucători liberi, nu o să iau jucători care să nu merită să vină la Pandurii. Adi Ilie face propuneri numai în momentul în care are cunoştinţe reale despre acea propunere. Asta se poate face cu două luni înainte, şi dacă va mai fi o propunere va fi probabil în iarnă. El va urmări jucătorii respectivi pentru a nu avea confuzii la nivel de transfer”, a mai adăugat Badea.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.