RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: „Nu trebuie să mai coborâm la adevăr”

/ 27 martie 2011

Obiectivul Pandurilor în următoarele etape este acela de a nu mai pierde puncte pe propriul teren, Eugen Pârvulescu declarând că aceasta ar putea fi cheia rămânerii echipei gorjene în prima ligă.

„E foarte important meciul cu CFR Cluj. Nu trebuie să mai coborâm la adevăr. Am pierdut două puncte importante cu Gloria Bistriţa, am ratat un penalti, dar asta este, trebuie să trecem peste asta. La Mediaş trebuie să ţinem cont şi de faptul că, dincolo de evoluţia noastră mai slabă, am avut în faţă un adversar de locurile 5-6, o echipă de cupe europene”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta mai spune că luna aprilie va fi una de foc atât pentru Pandurii, cât şi pentru celelalte echipe, programul intens urmînd a pune probleme suplimentare echipelor angrenate în lupta pentru supravieţuirea în Liga I:  „După meciul cu CFR Cluj vin două meciuri foarte importante. Cu Craiova trebuie să jucăm de la egal la egal şi avem şanse să scoatem un rezultat bun, iar cu Brăneştiul va fi un meci de care pe care. E o lună de foc, cu meciuri extrem de importante şi cred că cine va gestiona mai bine această perioadă şi va trece cu bine peste aceste hopuri va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul”, a mai declarat Pârvulescu.

În cantonamentul de la Sibiu, Pandurii mai au un programat un joc amical cu FC Cisnădie, partidă care va avea loc la Cisnădie, marţi, cu începere de la ora 17:00, echipa gorjeană disputând deja un joc de verificare, câştigat cu 2-1, în compania celor de la Voinţa Sibiu. Pandurii vor reveni la Târgu Jiu joi şi vor rămâne aici doar până vineri, când echipa se va deplasa la Drobeta Turnu Severin pentru pregătirea partidei cu CFR Cluj, partidă programată pentru duminică, 3 aprilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • done spune:

    nu cred ca mai are ce cauta rusinea asta de echipa in prima liga…

  • geo spune:

    Condescu si cu rusinea asta de echipa sa ne scuteasca de cheltuieli suplimentare si sa aiba bunul simt sa nu scuteasca de prezenta lor MIZERA !!!

  • aaa spune:

    baschetbalistilor………vedetiva ma de cosurile voastre….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.