RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: “Israelianul? I-am dat “Pas”! Şi lui şi impresarului”

/ 25 iunie 2012

Tehnicianul Pandurilor a luat o decizie rapidă în ceea ce îl privește pe atacantul israelian Ohad Kudasi, acesta fiind respins după doar o repriză jucată în tricoul echipei gorjene.

            Grigoraș l-a expediat pe Kudasi oarecum și din cauza impresarului jucătorului, care una a promis, alta a adus: “Israelianul? Nu i-a spus nimeni, ci chiar eu i-am dat “Pas”! Şi lui şi impresarului. Sincer, m-a deranjat foarte mult faptul că în loc de atacantul pe care îl aşteptam, mi-a venit un altul şi e clar că după aceea nu am mai vrut să-l mai văd. Probabil că impresarul acela care mi l-a adus, a crezut că sunt vreun papagal din jungla sud-americană, că eu sunt pe post de păcălici, dar uite că n-a fost aşa. Stau şi mă întreb, oare cum pot să ajungă la noi, nişte anonimi, şi să aibă pretenţii să fie opriţi în lotul Pandurilor?”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro  

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • solo spune:

    pai daca vad si ei ca joaca fiuto se gandesc ca ei de ce sa nu aibe pretentii sa joace….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.