RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş speră ca jucătorii săi să evite accidentările

/ 19 iunie 2012

Doar câteva zile petrecute în cantonament au fost suficiente pentru a-l convinge pe Petre Grigoraș să se convingă de faptul că are la dispoziție condiții foarte bune la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, acolo unde pandurii sunt vecini cu jucătorii Oțelului, ai Concordiei și cei ai Timișoarei.

            Având la dispoziție un teren chiar în Poiană și unul la Râșnov, Pandurii au fentat până acum canicula ce a pus stăpânire pe mare parte din țară: „Avem programate câte două antrenamente pe zi, dimineaţa este mai acceptabil, căldura nu e un impediment deocamdată, ne-am pregătit la o temperatură de 25-26 de grade. Când o să coborâm mai jos, atunci o să apară şi problemele legate de căldură. Dar, asta este, băieţii ştiu foarte bine ce îi aşteaptă, sunt sigur că vor trece peste această perioadă mai dificilă pentru ei. Ca să fim bine pregătiţi va trebui să ne luptăm şi cu căldura şi cu programul destul de solicitant”, a declarat Petre Grigoraș. Antrenorul echipei gorjene spune că atât cantonament cât și cel care va urma sunt importante ca pregătire, dar foarte important este ca jucătorii să evite accidentările în această perioadă: „Suntem abia la început, dar e destul de clar că de acest stadiu de pregătire, ca şi de cel va urma în Austria, va depinde modul cum ne vom prezenta în noul sezon. Eu ca antrenor nu-mi doresc decât să nu apară probleme cu accidentările, dacă toţi jucătorii vor trece cu bine aceste prime teste, voi avea şi cât mai multe soluţii la dispoziţie şi şanse mari să debutăm cu dreptul”, a concluzionat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.