RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac Țicleni, campioană a Gorjului

/ 5 iunie 2012

Cortina a căzut și peste Liga a IV-a gorjeană, Petrofac Țicleni reușind să devină campioană a județului urmând să participe la barajul pentru promovare în Liga a III-a.

Petrofac Țicleni a luptat în acest sezon pentru prima poziție cu Știința Turceni, echipă care a încheiat sezonul neînvinsă, dar la trei puncte de prima clasată. Echipa din Turceni a avut cel mai bun atac, cu 184 de goluri marcate, și cea mai bună apărare, cu 21 de goluri încasate, însă aceste aspecte au contat mai puțin, Petrofac Țicleni punctând în special la capitolul experiență, echipa din Țicleni mutând decisiv în iarnă, când i-a transferat pe Dan Amzucu, Adi Popescu și Romeo Rădoi, trei foști jucători de la Pandurii care au reușit să strângă și câteva jocuri în prima ligă.

Două echipe ce s-au înscris la începutul sezonului în liga a IV-a au retrogratat, echipa din Ceplea renunțând la jumătatea drumului, în vreme ce Dinamo Inter Stănești a retrogradat în urma rezultatelor înregistrate pe teren. În locul celor două echipe vor veni alte două echipe care vor reuși să termine pe primele două locuri în play-off-ul ligii a V-a, play-off la care participă Jiul II Rovinari, Gilortul Târgu Cărbunești, Gilortul Bengești, Universitatea Constantin Brâncuși Brătuia, Unirea Dragotești și Unirea Bolboși.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.