RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac Ţicleni – Muncitorul Reşiţa, în barajul pentru Liga a III-a

/ 29 mai 2012

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat programul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, ce vor avea loc pe 20 iunie, pe terenuri neutre.

Câştigătoarea campionatului judeţean Gorj, Petrofac Ţicleni, va întâlni campioana judeţului Caraş Severin, Muncitorul Reşiţa, partidă organizată de AJF Mehedinţi.

Echipa foştilor panduri, Amzucu, Romeo Rădoi şi Adi Popescu, Petrofac Ţicleni şi-a asigurat titlul de campioană a judeţului Gorj cu o etapă înainte de finalul sezonului. În ultima rundă, echipa din Ţicleni va câştiga trei puncte la „masa verde” cu Ştiinţa Ceplea şi va acumula 95 de puncte, imposibil de ajuns de către contracandidata Ştiinţa Turceni.

Rămâne acum de văzut cât de tare îşi doresc cei din Ţicleni să facă pasul în eşalonul trei. Anul trecut, Ralbex Turcineşti a câştigat meciul de baraj cu doljenii de la Sopot, dar nu s-a înscris în Liga a III-a.

AJF Gorj va organiza meciul de promovare dintre câştigătoarele judeţelor Dolj şi Vâlcea, CS Apă Craiova respectiv Posada Perişani sau CS Drăgăşani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.