RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti vrea din nou în Liga a III-a

/ 14 iunie 2011

Mâine, campioana Gorjului are de susţinut cel mai important examen al sezonului, meciul de baraj pentru promovarea în liga a III-a cu SC Sopot, echipa care a câştigat campionatul judeţean al Doljului.

Având experienţa unui baraj câştigat în 2009, când a promovat pentru prima dată în liga a III-a câştigând cu 2-0 în faţa celor de la Agromec Şimian, cei de la Ralbex Turcineşti ţintesc o nouă promovare: “Mergem la victorie, aşa cum am mers întotdeauna. Ne-am interesat şi despre adversar, nu va fi un meci uşor, dar cred că avem prima şansă”, a declarat pentru www.sportingorj.ro patronul celor de la Ralbex, Marius Benegui. Acesta explică şi de ce crede că echipa sa este favorita acestui meci de baraj: “Avem jucători mai experimentaţi decât ei, dacă e să luăm primul unsprezece al nostru, fiecare jucător a evoluat cel puţin un an la nivelul ligii a III-a, aşa că, din acest punct de vedere, pornim ca favoriţi în această confruntare. L-am reactivat şi pe Mălăele, am vorbit cu el şi cel puţin 20 de minute ne poate ajuta şi el din teren”, a mai spus Marius Benegui.

Meciul de baraj se va disputa la Drobeta Turnu Severin, pe stadionul “Termo”, la partidă urmând a fi prezenţi şi o parte din oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, Cosmin Tutunaru, Marius Zgovancu şi Pavel Tutunaru fiind cei care vor însoţi echipa gorjeană la meciul de baraj.

Gorjul va organiza în acest an unul dintre meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Campioanele Caraş Severinului şi Mehedinţiului, Gloria Reşiţa şi CS Dunărea Pristol, se vor duela la Motru, acolo unde de organizare se vor ocupa din partea AJF-ului vicepreşedintele Emanoil Popescu şi secretarul general Jean Bălănescu. Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, nu va fi prezent nici la Severin, alături de Ralbex Turcineşti, nici la Motru, el fiind delegat ca observator la Craiova, la meciul de baraj dintre AS Damila Măciuca şi AS Recolta Stoicăneşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.