RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Ralbex Turcineşti – Vişina Nouă

/ 18 martie 2010

După ce în prima etapă a returului au făcut instrucţie cu liderul seriei, Triumf Bârca, administrându-i un sec 3-0, cei de la Ralbex nu au niciun complex în faţa celor de la Vişina Nouă, echipă ce închide podiumul în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Antrenorul celor de la Ralbex, Cristi Popescu, este conştient de faptul că partida nu va fi deloc una uşoară: „Avem meci contra unui adversar dificil, una dintre cele patru echipe care şi-au anunţat intenţiile de promovare în seria noastră, aşa că ne aşteptăm la un joc foarte greu, dar suntem încrezători. Sunt pe locul trei cei de la Vişina Nouă, dar nu sunt de neînvins, nu sunt galactici”. Tehnicianul echipei patronate de Marius Benegui a mai declarat pentru www.sportingorj.ro că victoria este absolut obligatorie într-o serie în care circa 12-13 echipe au grijile retrogradării: „Avem nevoie de victorie pentru că seria noastră are un clasament la fel de strâns ca cel din serie C1 din Italia. Este o luptă foarte strânsă, trei puncte te urcă sau te coboară foarte mult în clasament şi nimeni nu renunţă la luptă, nici măcar cei de la Bascov, care au acum doar 10 puncte”, a mai spus Cristi Popescu. Acesta a mai adăugat că echipa s-a întărit prin înregimentarea a doi jucători foarte valoroşi şi experimentaţi. Gârlă, fost jucător al Universităţii Craiova şi al celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, şi fostul pandur Marius Iordache au ajuns la o înţelegere cu cei de la Ralbex şi vor evolua până în vară pentru echipa lui Cristi Popescu, însă ei nu vor putea fi folosiţi la meciul cu Vişina Nouă.

Mălăele şi Gugu sunt uşor accidentaţi, dar sunt şanse mari ca ei să fie joace pentru Ralbex în meciul de vineri de la Târgu Cărbuneşti, pe stadionul „Gilortul”, cu începere de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

CLASAMENT LIGA A III-A, SERIA A IV-A


Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.