RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Armata Craiova – Ralbex Turcineşti

/ 8 aprilie 2010

Ralbex Turcineşti a irosit câteva puncte importante în acest debut de retur, însă antrenorul Cristi Popescu crede că echipa poate recupera aceste puncte chiar începând cu jocul de vineri de la Craiova.

Etapa a XXIII-a trimite echipa lui Cristi Popescu la Craiova pentru confruntarea cu cei de la Armata, echipă cu care cei de la Ralbex se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării: “Vom avea un meci greu la Armata Craiova, dar noi sperăm să mai îndreptăm din rezultatele nu foarte bune din ultima vreme, iar pentru asta trebuie să nu pierdem. Seria este, aşa cum am mai spus, una foarte strânsă, iar la -6 la adevăr suntem deja în priză, nu ne permitem să risipim puncte şi trebuie să încercăm să aducem câte ceva şi din deplasări. Vom juca pe terenul din Parcul Romanescu, pe un teren bun, jucătorii sunt într-o formă bună şi sperăm să facem un rezultat pozitiv la acest meci”, a declarat antrenorul Cristi Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Ralbex nu se va putea baza la meciul cu Armata Craiova pe Cătălin Bucă, jucător suspendat după eliminarea din etapa precedentă, însă antrenorul Cristi Popescu speră să-i poată folosi pe Gârlă şi Mălăele: “Gârlă şi Mălăele au avut ceva probleme în ultima vreme, dar ei au început să se pregătească şi vor face deplasarea cu noi fiind şanse reale ca ei să joace la Craiova. Marius Iordache nu este încă la parametrii optimi pentru a debuta pentru Ralbex. El are un nume, o carieră importantă în spate şi nu ne permitem, nici noi şi nici el, să joace până nu va fi pregătit să o facă”, a mai spus Cristi Popescu, antrenorul celor de la Ralbex Turcineşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.