RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Crespo vine la Rovinari!

/ 28 mai 2012

Atacantul argentinian Hernan Crespo, jucător ce și-a trecut în palmares un trofeu UEFA Champions League cu Inter și care a mai jucat pentru echipe precum River Plate, Lazio, Chelsea, AC Milan sau Parma va ajunge marți la Rovinari.

Vizita fotbalistului sud-american la Rovinari este legată de inaugurarea unei fabrici de componente electronice la care Crespo este unul dintre acționari. Constantin Podaru, administratorul public al orașului Rovinari și până nu demult președinte la Jiul Rovinari, a declarat că dincolo de afacerile pe care le va dezvolta în orașul gorjean, Crespo va participa și la o mică acțiune sportivă: „Marţi seară, Crespo va sosi în Rovinari alături de impresarii săi şi de câţiva oameni de afaceri pentru a inaugura fabrica construită în oraşul nostru. Deocamdată ştim sigur că, în afară de acţiunea de inagurare a fabricii producătoare de lintile pentru aparatură video ce va oferi 30 de noi locuri de muncă, domnia sa va participa şi la o mică acţiune spotivă. Cunoscutul fotbalist se va întâlni cu tinerii fotbalişti ai clubului Jiul Rovinari, cărora le va oferi autografe şi posibil câteva tricouri, iar după aceea, cel mai probabil miercuri, va participa la o partidă amicală demonstrativă între două selecţionate formate din foste glorii gorjene. Evident, sperăm să-l vedem, şi pe Hernan Crespo jucând în acest meci. Deci, respectiva acţiune va avea două planuri, una strict economică şi alta pur sportivă”, a declarat Podaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.