RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Proiect de viitor la Jiul Rovinari

/ 31 ianuarie 2012

Jiul Rovinari a crescut de la an la an în evoluții, în clasamente, dar și în ambiții, gruparea rovinăreană gândindu-se acum la viitor, în jurul echipei de liga a III-a, după ce a apărut o echipă de liga a V-a, urmând să fie înființată o mini-academie de fotbal.

Proiectul, unul despre care a vorbit și președintele Pandurilor, Marin Condescu, incluzându-l într-un program de dezvoltare a fotbalului juvenil din jurul echipei fanion a Gorjului, va porni la Rovinari cu o clasă de fotbal la nivelul copiilor de clasa a V-a: „Proiectul nostru începe să se dezvolte la Rovinari, ne gândim foarte mult la viitor așa cum am mai spus-o și cu alte ocazii. Ne gândim la o academie de fotbal care să se dezvolte de la an la an, iar pentru început, pentru următorul an școlar, am reușit înființarea la liceul din localitate a unei clase de fotbal cu elevi de clasa a V-a”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Constantin Podaru, managerul general al Jiului Rovinari.

În această vară, Jiul Rovinari a înscris în Liga a V-a o echipă formată doar din jucători tineri din Rovinari, echipă care este pe primul loc în seria de Vest, și a finalizat lucrările la terenul sintetic.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.