RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adio, Batin!

/ 28 mai 2012

Pandurii s-a despărţit definitiv de atacantul Paul Batin care a revenit la CFR Cluj.

“Batin a fost împrumutat un an de la CFR Cluj. acum nu se mai pune problema să prelungim împrumutul. Îi mulţumim pentru ceea ce a făcut aici, dar acum ne gândim la alţii”, a confirmat Grigoraș despărțirea de atacantul care a evoluat 1502 minute pentru Pandurii în sezonul recent încheiat, în 29 de jocuri, şi a înscris cinci goluri.

În ceea ce privește jucătorii care ar putea ajunge în curtea Pandurilor, deși în iarnă Grigoraş a insistat foarte mult pe transferul atacantului de culoare de la Delta Tulcea, Henry, acum antrenorul oltenilor pare că şi-a pierdut interesul pentru respectivul jucător. Tehnicianul vrea un om de gol, la un preţ bun. “Henry, la ce preţ cereau cei de la Delta Tulcea, era exagerat. Un preţ prohibitiv. Ne trebuie jucători care să marcheze. Avem ocazii multe, dar fructificăm prea puţine. Nu contează dacă jucătorul are 23 sau 28 de ani, important e să dea goluri”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.