RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii așteaptă un olandez în probe

/ 10 februarie 2012

În vreme ce Purje nu pare a fi ceea ce Grigoraș își dorește, iar Henry nu este lăsat de Delta Tulcea să vină la Pandurii Până în vară, tehnicianul Pandurilor caută în continuare soluții pentru atacul gorjenilor.

„Henry nu se pune problema să vină acum. Am discutat cu cei de la Tulcea, cer vreo 300 de mii de euro şi vor să-l ţină până la vară. Nouă ne trebuie acum, nu la vară. Aşteptăm un jucător de naţionalitate olandeză, dar care provine dintr-o colonie. L-am văzut pe youtube, îl ştiu puţin pentru că l-am vrut şi în vară, dar nu a mai ajuns. În rest, veşti mai bune nu am. Nu-mi convine situaţia, dar nici nu fac transferuri de dragul de a face. Nu vreau să umplu curtea clubului cu jucători străini, nu vreau să fac aceeaşi greşeală ca alţii. Dacă Matulevicius vine, şi mai găsim un atacant stânga sau dreapta plus Unguruşan ne vom descurca”, a declarat destul de îngrijorat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.