RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îşi aşteaptă jucătorii în vestiare de Champions League

/ 18 iulie 2011

În această vară vestiarele Pandurilor au intrat într-un amplu proces de modernizare, lucrările fiind aproape de finalizare în aceste zile, vestiarul gazdelor fiind gata să-i primească pe jucători încă din această seară.

Nimic din ceea ce a fost în vechile vestiare nu mai este de găsit acum, chiar şi spaţiile au fost remodelate astfel încât ele să corespundă celor mai înalte standarde. Spaţiile, mobilierul şi celelalte dotări sunt acum toate de lux, puţini dintre jucătorii Pandurilor putând spune că au văzut ceva asemănător. Cardoso este unul dintre primii jucători de la Pandurii care a văzut noile vestiare şi brazilianul a fost de-a dreptul cucerit: „Avem acum vestiare de Champions League! Sunt, întradevăr, foarte frumoase. Noi, pe alte stadioane am fost doar oaspeţi aşa că nu pot face comparaţie pentru că, probabil, vestiarul gazdelor arată mai bine, dar pe unde am fost nimic nu se compară cu ce avem noi acum”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro.

Vestiarul gazdelor are 29 de locuri pentru jucători, câteva rafturi auxiliare, o catedră pentru antrenori şi o plasmă, în vreme ce la oaspeţi sunt doar 19 locuri. Mobilierul a fost comandat si executat de o firmă locală însă după un model găsit pe internet de cei de la Pandurii: „Un mobilier asemănător este şi în vestiarele echipelor naţionale ale Franţei sau Italiei”, a dezvăluit unul dintre cei direct implicaţi în modernizarea vestiarelor Pandurilor, care acum chiar arată de Champions League.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • cineva spune:

    …cata frustrare in condescu si mineri..dupa ce au furat culorile alb-albastre ale STIINTEI,ne-au facut pe la comitete si comiti federale,acum au facut si vestiarele precum cele ale craiovei….oricum toata lumea stie ca in oltenia inimile bat pt U STIINTA CRAIOVA,CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!!RESTUL E …NIMIK..

    • yoo spune:

      „restu” e in liga I… stinta e … nu se stie unde…

    • altcineva spune:

      sa bata in continuare inimima ta in b.

    • HHH spune:

      Bha esti animal..si eu tin cu Universitatea dar ce zici tu esti pe departe…ce legatura au culorile cu ce zici tu…ar insemna ca nici-o echipa care au culorile alb albastru sa nu mai folososeasca culorile ca sunt numai ale noastre:)) esti nebun mha pe bune!!!

  • done spune:

    si la vara… B

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.