RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vestiare europene pentru Pandurii

/ 24 mai 2011

Se pare că revenirea pe “Municipal”-ul târgujian se va mai amâna, managerul general al Pandurilor anunţând că echipa gorjeană ar putea reveni pe propria arenă abia în a doua parte a lunii septembrie.

„Vom reveni pe la sfârşitul lui septembrie la Târgu Jiu. O parte din tur o să-o jucăm tot în deplasare. Nu putem da o dată certă, pentru că totul depinde de constructor, el ne va spune când putem juca pe noua suprafaţă, dar cert este că cel puţin 3-4 etape din tur le vom juca tot la Severin”, a declarat Viorel Temelescu. Acesta a mai precizat că echipei îi este greu să evolueze la Severin în ciuda condiţiilor foarte bune de acolo: „Am fost obişnuiţi cu mai multă lume, ne simţim cam stingheri cu tribunelor goale. Din punct de vedere al organizării şi al condiţiilor este foarte bine, dar când vezi tribunele goale parcă…”, a spus oficialul târgujian.

Temelescu a confirmat faptul că în cel mai scurt timp vor demara lucrările de modernizare a vestiarelor la Târgu Jiu: „O să începem şi lucrările la modernizarea vestiarelor, o să facem vestiare în concordanţă cu Manualul european de Licenţiere”. Şi primarul Târgu Jiului, Florin Cârciumaru, a declarat pentru www.sportingorj.ro că în acestă săptămână vor începe lucrările la vestiare: „Avem deja un proiect, dar în aceste zile am hotărât ca o delegaţie compusă din proiectanţi, şi oameni de la primărie şi de la club să meargă să vadă cum au procedat alţii în astfel de cazuri. S-a propus la început să studiem ce au făcut cei de la Cluj la arena celor de la CFR, dar acolo au pornit de la zero, aşa că pentru noi mai important e să vedem cum au procedat cei de la Severin, acolo unde a fost nevoie de o remodelare a spaţiilor, aşa cum se va face şi la noi”, a declarat edilul târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cosmin spune:

    Buna ziua! Va rugam sa faceti tot posibilul de al remodela arena si al face ca si cel de la CFR Cluj…. Ar fi superb de frumos si pt orasul nostru…. Poate si echipa s-ar concetra mai mult la joc si ar fixa alt obiectiv

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.