RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Autocare pentru deplasare

/ 17 noiembrie 2010

Deplasarea suporterilor Pandurilor la Severin pentru meciul cu FC Braşov va fi organizată de USMO, unul dintre finanţatorii echipei, care va pune la dispoziţia celor care vor să susţină echipa din tribune trei autocare.

Vicepreşedintele USMO s-a arătat deranjat de faptul că, deşi suporterii au cerut trei autocare şi pentru precedentul meci susţinut la Severin, însă doar unul a fost umplut, restul fiind taxate degeaba: „Sunt foarte dezamăgit în ceea ce priveşte prezenţa suporterilor gorjeni la meciul Pandurilor disputat la Severin. Înainte de meciul cu FCM Târgu Mureş un grup de suporteri ai Pandurilor au cerut pe un ton foarte puternic să le dăm autocare pentru a face deplasare la Severin. Am făcut toate demersurile şi am avut trei autocare care au fost prezente la stadion la ora 10 pentru a pleca spre Severin, dar spre dezamăgirea noastră unul singur, care avea 52 de locuri, a dus 48 de oamneni la meci”, a declarat Viorel Temelescu. Acesta a precizat că autocarele vor pleca vineri de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu: “Am considerat că poate oamenii n-au fost informaţi şi am decis ca şi vineri la ora 10:30 vor pleca din incinta Stadionului din Târgu Jiu tot trei autocare. Dacă şi de această dată se va întâmpla la fel ca prima dată, este clară situaţia. Aceste autocare costă”, a completat Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • klauss tg jiu spune:

    ..PA CE BA VOI CREDEATI CA SUNTETI UNIVERSITATEA CRAIOVA?VOI AVETI 50 DE SUPORTERI LA TG JIU DARAMITE SA MAI VINA LA SEVERIN GALERIE..APROPO , AM VAZUT LA VOI IN GALERIE DOI NEBUNI DE SE ARUNCA PE JOS SI SE SCALAMBAIE-GALERIA MAIMUTELOR RETARDE..HAHA!!

    • pTboul de klauss spune:

      du-te la prazarii tai si lasa-ne pe noi in pace, vezi-ti de loserrii tai cu suporteri de prin craiovita. De ce mai spui k esti din Tg.Jiu dak nu-ti convine si dak ii urasti pe oamenii care tin cu Pandurii?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.