RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Deplasare cu peripeții pentru ieșeni

/ 4 mai 2010

Jucătorii ieșeni au parte înaintea meciului cu Pandurii de un drum destul de lung până la Târgu Jiu, un drum pe care-l plănuiseră a fi făcut pe jumătate cu avionul, cealaltă jumătate cu autocarul.

Planurile conducerii ieșene au fost date însă peste cap de agenția de turism cu care a contractat biletele de avion pe ruta Iași-Timișoara. Ieșenii au fost anunțați cu foarte puțin timp înaintea plecării că jucătorii ar fi trebuit să se îmbarce în avion din locații diferite, așa că s-a luat decizia ca drumul să fie făcut până la urmă doar cu autocarul.

Poli Iași a plecat de la Iași în această dimineață pentru a putea ajunge în timp util la Târgu Jiu și pentru a avea tim să se odihnească după un drum atât de lung, echipa moldoveană având și dezavantajul de a fi jucat ultima partidă de campionat duminică, în vreme ce Pandurii au evoluat vineri la Bistrița.

Meciul dintre Pandurii și Poli Iași este programat a se disputa mâine pe stadionul Municipal din Târgu Jiu cu începere de la ora 16:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.