RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cuminţi acasă, cuminţi şi în deplasare, Pandurii se prind serios în hora retrogradării

/ 27 februarie 2010

FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu 2-1 (1-0)
Stadion „Municipal” Vaslui, spectatori: 4.000

Au marcat: Gerlem (min. 5 – din penalti), Delgado (min. 61) / Stromajer (min. 71)

FC Vaslui: Kuciak – Milanov, Zubar, Papp, H. Luz – Delgado (min. 87 Milislavljevic), Ghencev, L. Sânmărtean (min. 82 Zmeu), Gerlem – Temwanjera (min. 70 R. Costin), Costly. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Pandurii: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Rusu – Păcurar, Murgan, Nalaţi (min. 55 Stromajer), Lazic – Orac (min. 68 Tremonti) – Kamara (min. 74 Raskovic). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Sânmărtean (min. 16), Delgado (min. 72) / Murgan (min. 10), Rusu (min. 19), Martinovic (min. 38), Lazic (min. 74)

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Iulian Radu şi Vladimir Urzică.

Pandurii plecau evident cu şansa a doua în meciul de la Vaslui, însă penaltiul transformat de Gerlem în minutul 5 a făcut ca misiunea gorjenilor să pară una imposibilă în faţa vedetelor lui Porumboiu.

Ciobotariu a surprins cu o aşezare foarte defensivă a echipei, cu un singur vârf împins, Kamara, şi cu Orac trimis la susţinere, însă şi cu prezenţa lui Nalaţi în prima garnitură şi cu trimiterea lui Rusu în flanul stâng al apărării. Aşa cum s-a întâmplat la Târgu Jiu, la meciul cu Astra, Nalaţi a făcut figuraţie şi la Vaslui, iar ceilalţi jucători ce au alcătuit linia mediană, cu excepţia lui Lazic, care a mai mişcat ceva, au fost fileu între atacul şi apărarea Pandurilor.

Pandurii n-au existat pe terenul echipei din Vaslui, abia în minutul 44 Kamara trimiţând un şut notabil spre poarta lui Kuciak, însă balonul a trecut mult pe lângă poartă, asta în vreme ce Stanca a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a respinge în corner şutul lui Gerlem din ultimul minut al primei reprize.

După pauză elevii lui Lăcătuş au apăsat pe acceleraţie şi ocaziile s-au ţinut lanţ la poarta lui Stanca. Gerlem şi Costly l-au făcut pe Lăcătuş să-şi pună mâinile-n cap ratând din poziţii bune, însă a venit şi golul doi al vasluienilor în urma unei faze în care întreaga apărare a Pandurilor a părut ridicolă. Gerlem a făcut ce a vrut pe partea dreaptă a apărării gorjene, a centrat în faţa porţii, Temwanjera a sărit peste balon lăsând pentru Delgado care, venit din spate, a trimis cu latul printre picioarele lui Stanca ducând scorul la 2-0. La acest scor gazdele şi-au permis o relaxare ce a fost taxată de Pandurii, însă golul a venit greu, parcă dorind să reliefeze şi mai mult stângăcia unei echipe ce se afundă tot mai mult în lupta din subsolul clasamentului. Kamara a trecut frumos de fundaşii vasluienilor, a pătruns în care, dar în locul şutului a ieşit o minge ţopăită care i-a surprins pe fundaşii centrali ai gazdelor, respingerea lor lovindu-se de Stromajer, iar de aici mingea a intrat în plasă ducând scorul la 2-1. Minutele de final au fost dominate clar de gazde, Gerlem şi Raul Costin jucându-se cu ocaziile evidenţiindu-l pe Stanca, portarul Pandurilor evitând o înfrângere la un scor mai mare în faţa celor de la FC Vaslui.

Pandurii contabilizează a doua înfrângere din acest retur şi aşteaptă cu înfrigurare duelul Olteniei, un duel transformat în această primăvară într-unul al suferinţei, ambele echipe tremurând în faţa gândului că sezonul viitor ar putea evolua la matineu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • nelu spune:

    Domnilor din conducere,
    Nu mai cheltuiti banii pe modernizari ale stadioanelor din Motru si Tg-Jiu pt. ca echipa va retrogada.
    Au cel mai slab joc din Liga 1. La toate echipele mai vezi o faza, suturi la poarta, atitudine in joc.
    In B fratilor, acolo va e locul. Ati vazut ce greu se castiga banii in mina si voi va bateti joc.
    Cu parere de rau dar nu avem antrenor

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.