RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Batin la meciul cu CFR Cluj

/ 18 august 2011

Grigoraş a mai şters un jucător de pe lista jucătorilor pe care îi are în vedere pentru partida de luni cu CFR Cluj, atacantul Paul Batin neputând evolua în faţa fostei sale echipe.

Împrumutat la Pandurii pentru un an, Batin nu va juca împotriva celor de la CFR Cluj, aceasta fiind înţelegerea dintre Mureşan şi Condescu la cedarea jucătorului la Târgu Jiu: „Nu-l pot folosi nici pe Batin pentru că a fost o înţelegere între cele două cluburi ca el să nu joace împotriva CFR-ului pentru a-l proteja pe jucător. Nu e nimic scris, dar este cuvântul celor doi preşedinţi şi noi trebuie să-l respectăm. Jucăm cu ce avem la dispoziţie şi nu mă plâng, avem jucători. Nu măplâng nici de calitatea lor, ci doar de modul în care se pot concentra la ora jocului”, a declarat Grigoraş. Un alt jucător care, cel mai probabil, nu va fi în lotul pentru meciul cu CFR Cluj este Alexandru Maxim: „Nu a sosit cartea verde şi nu putem să-l folosim. Dacă i-ar fi venit, Maxim ar fi fost în lot, însă nu şi în prima garnitură pentru că este în urmă cu pregătirea fizică şi nu poate duce mai mult de 30 de minute sau o repriză. Totuşi, ne-ar fi fost de ajutor şi Maxim”, a completat tehnicianul Pandurilor.

O speranţă este legată de situaţia lui Cosmin Băcilă, jucător care acuză dureri la spate şi n-a efectuat prea multe antrenamente în această săptămână: „Băcilă, şi el cu dureri de spate, a fost trimis la Sibiu la un specialist şi sperăm ca atunci când se va întoarce să primesc o veste bună şi să-l pot folosi”, a mai spus Grigoraş, care a precizat că Pleaşcă a fost trimis la Bucureşti pentru un consult amănunţit.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.