RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ovidiu Teleabă: „Am avut mai puține recuperări decât ei, și nu ni se întâmplă asta prea des”

/ 19 aprilie 2012

Ovidiu Teleabă a înțeles că echipa sa apierdut meciul trei din play-off cu propriile arme, Gaz Metan Mediaș nereușind să se impună sub panou așa cum a reușit în primele două partide.

„Echipa din Rovinari a prins un meci foarte bun, au jucat cu elan, și-au dorit victoria și asta s-a văzut pe teren. Noi, din păcate, nu am reușit să profităm de talia noastră și am avut mai puține recuperări decât ei, și nu ni se întâmplă asta prea des. Probabil din această cauză și acest rezultat. Au fost puține faulturi, nu am putut să ne facem jocul obișnuit. Nu s-a fluierat fault când am fost noi în atac la pivoții noștri, am avut cinci aruncări libere tot jocul, dar asta este, mâine va fi cu totul alt joc”, a declarat antrenorul medieșenilor după primul joc disputat la Târgu Jiu. Acesta admite că primul tur al play-off-ului s-ar putea încheia cu un meci decisiv la Mediaș: „Noi am câștigat două meciuri, se poate întâmpla ca și Rovinariul să câștige două meciuri, dar la fel de bine, sper, ca, dacă reușesc să-i motivez pe băieți, să jucăm mai bine decât am făcut-o astăzi”, a mai spus Ovidiu Teleabă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.