RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlaicu: “Ne-am considerat învingători dinaintea partidei şi asta ne-a costat”

/ 13 aprilie 2011

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari, Marius Vlaicu, consideră că echipa sa a intrat într-o situaţie foarte grea datorită subestimării adversarului.

“Ne-am considerat învingători dinaintea partidei şi asta ne-a costat… Ceva se întâmplă şi nu înţeleg ce. Domnul Nikolic a discutat cu jucătorii, i-a atenţionat că echipa din Iaşi este una care aruncă mult şi înscrie de trei puncte dându-le drept exemplu meciul acestora cu Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Nu l-au ascultat şi asta s-a văzut, Iaşiul a avut 12 reuşite de trei puncte din 31 de aruncări în vreme ce noi am reuşit doar de opt ori”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Vlaicu se gândeşte acum şi la ce este mai rău după ce până acum toată lumea nu vorbea decât despre o victorie a Energiei în trei meciuri în primul tur din play-out: „Trebuie să câştigăm mâine, dar şi cel puţin un meci la Iaşi pentru a rămâne cu şansa de a juca meciul cinci la Târgu Jiu şi de a ne impune. Dacă nu vom câştiga nici mâine, atunci chiar că va fi o situaţie dificilă, la care nici nu ne-am gândit, în acest caz, cel mai probabil, vom intra în lupta pentru locurile 13-16…”, a concluzionat amar preşedintele gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • pro baschet spune:

    pro baschet spune:
    Comentariul tău e în așteptare.

    14 aprilie 2011 la 8:25 am
    am vazut aseara o echipa a energiei total debusolata, absenta din meci si parca din sala. si cum sa nu fie asa cand toata conducerea energiei doreste desfiintarea acestei echipe? si-au gasit si omul extrem de potrivit pentru asa ceva:marius vlaicu, omul factotum! presedinte de partid, director la stat, presedinte de asociatie de proprietari, presedinte sectie baschet, etc. trei aspecte ve spun pentru a vedea cine este adevaratul vlaicu, nu cel din poze cu zambetul tamp pe buze!primul: in seara dinaintea meciului vlaicu nici nu a catadicsit sa dea pe la sala, sa stea de vorba cu jucatorii, avand alte probleme mult mai importante, probabil intalnirea cu parchetul sau ……….!
    al doilea: dupa meci, in loc sa stea cu arbitrii, cum ar face orice presedinte normal, a plecat sa manance la restaurant, probabil pe banii clubului! al treilea : desi stia ca darby e accidentat, nici macar nu s-a sinchisit sa vada ce face! s-a indopat la miami iar darby era la spital, cu prietena! de ce era nevoie sa ajunga acolo maseorul si un suporter in locul lui vlaicu? asta am vazut-o cu ochii mei: maseorul daniel popescu si un suporter (din cate am inteles, isar) erau la spital cand lui darby i s-a pus atela gipsata, deci fara posibilitate sa joace in urmatoarele meciuri. vlaicu a dus aceata echipa in B, pentru ca nu vad cum ar fi altfel! MULTUMIM DOMNULE PRESEDINTE VLAICU MARIUS! MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI DUMNEAVOASTRA! SI UN SFAT: RAMAI PRESEDINTE DE PARTID SI DE ASOCIATIE DE PROPRIETARI SI LASA PE ALTII LA SPORT! NU LE AI, BAIATULE! APROPO: CE VEI FACE IN ACEASTA SEARA? VII LA MECI SAU AI VREO SEDINTA PE UNDEVA?

    • Ilie spune:

      Asculta mai pro baschet esti un mare rahat cu ochi care nu esti bun decat sa imbarligi si sa spui numai neadevaruri,de fapt asa sunt oameni care nu au facut nimic in viata lor am dreptate Radule.Hai Energia

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.