RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au un nou autocar

/ 11 martie 2012

În ziua meciului cu Dinamo, jucătorii de la Pandurii au primit un frumos cadou din partea conducerii, echipa gorjeană beneficiind de acum de un autocar nou.
După ce în urmă cu ceva timp a încercat să aducă un model în serie limitată al producătorului german Setra, însă s-au lovit de problema înmatriculării acestuia din cauza unor taxe exagerate, acum cei din conducerea Pandurilor s-au oprit la un model Scania. Președintele Pandurilor spune că acest autocar era o necesitate pentru echipă: „Suntem echipa cu cele mai lungi deplasări. Aveam nevoie de un autocar care să le ofere un oarecare confort jucătorilor în aceste deplasări lungi pe care trebuie să le facem în țară. Este un model cu 48 de locuri, însă nu avem nevoie de atâtea și vom face ceva modificări în interior”, a declarat Marin Condescu. Acesta a adăugat că vechiul autocar va rămâne la dispoziția clubului și va fi folosit de echipa a doua și de echipele de juniori.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Spp spune:

    Nu-l doneaza pe celalalt suporterilor de la baschet? :)) „vrem autocare, pentru deplasare” :))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.