RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „De ce îţi e frică nu scapi”

/ 11 martie 2012

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, s-a temut de erori în defensivă și tocmai acestea au fost aproape de a-i costa scump pe gorjeni, Dinamo marcând în urma unor greșeli copilărești ale lui Cardoso și Viera.

Grigoraș s-a mai temut și de faptul că Dinamo venea la Târgu Jiu cu cel mai prolific jucător activ din campionatul românesc și cu cel mai în formă atacant român, Dănciulescu și Marius Niculae, cei doi fiind și cei care au semnat golurile prin care bucureștenii au plecat cu un punct de pe terenul Pandurilor: „De ce îţi e frică nu scapi, jucătorii care au împreună de trei ori mai multe goluri decât are tot lotul nostru, Dănciulescu şi Niculae. Greşeala s-a plătit, două greşeli plătite scump”, a declarat antrenorul Pandurilor. Grigoraș a ținut să-și felicite jucătorii pentru felul în care au reușit să compenseze eliminarea nedreaptă a lui Voiculeț: „Felicit echipa că a trecut peste acea eliminare, şi am demonstrat că am fost mai buni ca Dinamo şi meritam să câştigăm. Am ratat enorm de mult, din situaţii extrem de clare, dar asta e viaţa. Ar fi fost nedrept să pierdem jocul. Mă bucur că am câştigat un punct, avem alt moral pentru etapele viitoare”, a încheiat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • FANPAN spune:

    Respect GRIGORAS. Multumim ca existi, suntem norocosi ca esti antrenorul nostru. Felicitari pentru jocul frumos prestat de echipa noastra. Nu cred ca echipa Dinamo a mai fost dominata in acest mod. Noi suporterii, suntem fericiti ca se vorbeste asa frumos de echipa noastra.
    HAI PANDURII!

    • GORJ spune:

      pacat ca avem un varf ca BATIN limitat din toate punctele de vedere!!!! MULTUMIM GRIG!!!!

      • dan spune:

        eu cred ca batin este un jucator de viteza si este necesar la stilul de joc al echipei.Va inscrie si goluri pt echipa si cred ca merita luat de la cfr…..
        Sunt sigur 100% ca va confirma….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.