RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Caută jucători care să facă diferența

/ 13 noiembrie 2011

Plecarea din iarnă a lui Chiricheș la Steaua se pare că nu va fi urmată și de transferul unor jucători defensivi, Grigoraș fiind hotărât să le dea șanse celor doi fundași promovați de la echipa a doua, Rada și Tătaru, în schimb tehnicianul gorjenilor vrea ceva pentru ofensivă.

Pentru a face pasul spre adevărata performanță, Grigoraș mai are nevoie la Pandurii de două lucruri: „Experienţă şi doi-trei jucători de atac, care să facă diferenţa, aceste lucruri ne lipsesc să fim mai sus. La multe echipe sunt jucători care fac diferenţa pe faza ofensivă. Uitaţi-vă la Dinamo unde Marius Nicolae şi Dănciulescu fac diferenţa. Nu ştiu dacă cu CFR Dinamo a fost mai bună, dar a făcut diferenţa Marius Nicolae. La Vaslui se ştie clar că sunt trei jucători care fac diferenţa mai tot timpul, Wesley, Adailton şi Sânmărtean”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.