RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii oferă Stelei şi Craiovei jucători în cazul în care echipa gorjeană va fi retrogradată

/ 1 martie 2011

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a declarat în această seară că a ajuns la un acord cu Steaua şi Universitatea Craiova în ceea ce priveşte viitorul jucătorilor proprii în cazul în care echipa gorjeană nu va fi programată nici la meciul cu Dinamo şi va fi retrogradată.

Condescu a declarat la GSP TV că are o soluţie de rezervă şi pentru jucătorii care se află sub contract cu Pandurii dacă echipa sa va fi retrogradată: „Pentru că avem jucători tineri, care trebuie să joace, unii dintre ei fiind în atenţia loturilor de tineret, am vorbit cu cei de la Steaua şi Universitatea Craiova pentru a le da în custodie jucătorii până în vară. Vom vedea ce vom face şi cu antrenorii. Oricum, le dăm asigurări că nu le vom umbla la contract”, a dezvăluit Condescu la GSP TV. Condescu a explicat şi de ce va trimite jucătorii doar la Steaua sau Universitatea Craiova: „Doar cu aceste echipe am ajuns la o înţelegere în acest sens, ei fiind de acord ca jucătorii să vină înapoi, în vară, fără niciun fel de probleme. În plus, nu am vrut nici să-i împrăştii pe jucători în 10 zări”, a mai precizat preşedintele Pandurilor.

Condescu a precizat încă o dată că nu va plăti suma cerută de Dinamo, iar cum Liga Profesionistă de Fotbal nu a luat în discuţie cazul gorjenilor, şansele ca meciul dintre Dinamo şi Pandurii are şanse minime de a mai fi programat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.