RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş cere tupeu în ofensivă în Groapă

/ 12 august 2011

Calea spre un rezultat bun în Ştefan cel Mare este, în opinia antrenorului Pandurilor, eficienţa atacului formaţiei sale.

Grigoraş spune că Dinamo nu este echipa care să fie surprinsă cu un joc de 0-0 şi le cere jucătorilor săi să aibă curaj în atac: „Sperăm ca la Dinamo să arătăm o echipă a Pandurilor ofensivă, dar care să aibă şi realizări. Dacă nu avem tupeu, încerede şi personalitate nu avem nicio şansă. Dacă o să credem că trăgând de un 0-0 vom reuşi vreun egal facem cea mai mare greşeală. E greu să scapi fărpă gol acolo. La ce mijloc şi atac oricând poate să îţi marcheze gol. Trebuie să înscriem pentru a scoate punct sau puncte”.

Grigoraş mai crede că dacă echipa sa va reuşi să repete reuşitele din sezonul trecut din Groapă, Pandurii nu va pierde meciul cu Dinamo: „Dacă vom reuşi să marcăm două goluri şi acum, sunt convins că nu vom pierde. Dar să marchezi două goluri în Ştefan cel Mare nu e deloc uşor…”. Tehnicianul Pandurilor spune că echipa sa are nevoie de goluri în Groapă pentru a nu pierde partida cu Dinamo cunoscând forţa ofensivă a bucureştenilor: „Dinamo are câţiva jucători de la mijloc în sus care oricând pot să facă diferenţa. Au şi jucători tineri, precum Torje, Alexe sau Liviu Ganea, dar şi unii cu mare experienţă, un Dănciulescu, un Cătălin Munteanu, aşa că meciulva fi unul extrem, extrem de dificil. Singura modalitate pentru a scoate un rezultat favorabil este aceea de a juca mult peste ceea ce am jucat în primele două etape”, a completat Grigoraş.

Meciul dintre Dinamo şi Pandurii Târgu Jiu va avea loc sâmbătă seara pe Stadionul „Dinamo”, cu începere de la ora 19:00, şi va fi trnsmis în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.