RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gândire pozitivă şi minim două puncte, dorinţa lui Grigoraş înainte de Dinamo şi CFR Cluj

/ 12 august 2011

Pandurii se află în faţa a două meciuri extrem de dificile, gorjenii urmând a întâlni două dintre candidatele la titlu, Dinamo şi CFR Cluj. Cu toate acestea, Grigoraş crede că Pandurii poate obţine puncte importante din aceste partide.

Tehnicianul Pandurilor crede că şi două rezultate de egalitate ar însemna ceva pentru gorjeni, dar spune că echipa sa are forţa de a obţine mai mult decât atât: „Aş fi ipocrit să spun că două rezultate de egalitate nu ar fi bune. Trei puncte ar fi foarte bune, orice se poate întâmpla, poţi să nu iei nici un punct. Nu gândesc negativ, asta încerc să le spun şi jucătorilor. Sunt convins că dacă vor avea încredere totală şi plăcerea de a juca fotbal sunt convins că vom scoate rezultate bune. Acum ne gândim la meciul cu Dinamo”, a declarat Grigoraş. Acesta mai spune că Dinamo pleacă cu prima şansă, având în vedere loturile celor două echipe, însă vrea să-i bucure pe olteni cu un rezultat bun în Groapă: „Depindem şi de forma de moment a adversarului, dacă luăm jucător cu jucător, Dinamo are un lot mai valoros ca al nostru şi cu mai mare experienţă. Fotbalul poate să îţi ofere surprize plăcute şi neplăcute. Sunt convins cu 95% dintre olteni se bucură dacă scoatem un rezultat bun la Dinamo. Chiar dacă plecăm cu şansa a doua putem obţine un rezultat favorabil”, a încheiat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.