RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu îl laudă pe Grigoraş

/ 9 iunie 2011

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, spune că nu a avut motive să se teamă că-l va pierde pe Grigoraş în această vară, dar recunoaşte că tehnicianul Pandurilor merită să antreneze o echipă cu nume.

Pârvulescu a declarat că Petre Grigoraş este un antrenor care promovează stilul de joc al Stelei din vremurile sale de glorie: „În ceea ce-l priveşte pe Grigoraş, n-am avut nicio emoţie că-l vom pierde. Vreau să spun că, pentru el m-aş fi bucurat enorm pentru că merită o astfel de provocare la un club mare. La echipele pe la care a trecut, Grig a reuşit să imprime acel stil al Stelei. Nu vorbesc de stilul actual, ci de cel care a făcut celebră Steaua, un joc rapid, de pase, spectaculos şi eficient”, a declarat Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Grigoraş a fost în aceste zile pe lista Stelei, iar dacă este să ne luăm după declaraţiile lui Gigi Becali, Steaua este în continuare interesată de această pistă, însă tehnicianul Pandurilor a declarat că refuză în această vară echipa din Ghencea preferând să-şi continue proiectul început la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.