RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Unguru și Roberto Dumitru, lupii tineri ai Pandurilor

/ 7 martie 2012

Pandurii atacă partea a doua a campionatului având în lot și două dintre tinerele speranțe ale fotbalului gorjean, Daniel Unguru și Roberto Dumitru.

Daniel Unguru a cochetat cu prima echipă și în vară, dar după câteva meciuri bune în cantonamentul din Austria a fost trecut în linia a doua de Grigoraș: „A venit și rândul meu, dar deaocamdată mai am de așteptat, mult de muncit… Este o mare șansă de care vreau să profit, o șansă pe care mi-a dat-o domnul antrenor Petre Grigoraș și sper să nu-l dezamăgesc. Sper să prind echipa, muncesc mult, de aia mă antrenez zi de zi. Sunt încă tânăr, nu mă grăbesc, aștept și când va veni momentul sper să profit cât mai mult”, a declarat Unguru. Jucător cu profil ofensiv, Unguru a fost folosit de Grigoraș în cantonamentul din Antalya și ca fundaș stânga, însă acest lucru nu-l deranjează: „Nu contează unde sunt folosit. M-am descurcat bine acolo unde am fost folosit de domnul Grigoraș. Joc pe orice post fără niciun fel de problemă, Fotbalistul profesionist trebuie să se descurce pe toate posturile. Mie îmi place să dau goluri multe, să joc în atac”, a mai declarat jucătorul de 18 ani al Pandurilor, care a fost convocat în câteva rânduri și la loturile naționale de juniori ale României.

Celălalt jucător din propria pepinieră promovat de Grigoraș la prima echipă în această iarnă este Roberto Dumitru, un junior de 17 ani care pare să nu aibp frică de nimic: „Înainte eram mai fricos, dar, odată cu pasul acesta făcut, și cu șansa dată de domnul antrenor Grigoraș, m-am călit și nu-mi mai este frică de nimic. Atmosfera la Liga I este diferită față de juniori și Liga a III-a, acolo unde am jucat. E total diferită”, a declarat micuțul atacant târgujian. Rezervă la meciul de la Brașov, Roberto Dumitru spune că nu ar avea emoții dacă Grigoraș ar apela la el în meciul cu Dinamo de sâmbătă: „Nu aș avea emoții dacă aș debuta cu Dinamo. Ce emoții să am? Mi-aș da viața pe teren să-l mulțumesc pe domnul profesor. Am jucat și la naționala under 20 și n-am avut niciun fel de emoții. Am jucat contra Voinței Sibiu și antrenorul m-a felicitat, mi-a zis că am atitudine și curaj”, a încheiat Roberto Dumitru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.